haberkartali.net

10 numara dokunuş!

11 Temmuz 2020 - 10:06
Göreve geldiğinden bu yana türlü zorluklarla karşılaşmasına rağmen mücadeleden vazgeçmeyen Sergen Yalçın, Kartal’ı haftalar önce havlu attığı sezonda adım adım Devler Ligi’ne taşıyor.

Beşiktaş’ta zorlu geçen Kasımpaşa maçında elde edilen üç puanın sevinci yaşanıyor. Siyah-beyazlılar bu galibiyetle ligde dördüncü sıraya yükseldi ve Trabzonspor’un cezasının CAS’ta onaylanması durumunda Şampiyonlar Ligi’ne gitme yolunda dev bir adım attı. Ligin 19. haftasında ‘Havlu attı’ denilen Beşiktaş’ın bu yükselişinde en büyük pay sahibi hiç şüphesiz Sergen Yalçın…

Göreve geldiğinden bu yana sıkıntılarla boğuşan tecrübeli teknik adam, buna rağmen takımının yarıştan kopmasına izin vermedi. Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçında ise teknik direktörlük dersi verdi. Hâlihazırda eksiklerle dolu takımı devreye 2-1 geride girmesine; Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül gibi iki kilit oyuncusunun sakatlanarak oyundan çıkmasına rağmen sahada oyuna hükmeden bir Beşiktaş vardı ve pozisyon bile vermeden atılan iki golle üç puan kazanıldı.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.