haberkartali.net

10 numara için aday Amer Gojak

21 Temmuz 2020 - 11:39
Siyah-beyazlılar, bir türlü beklenen performansa ulaşamayan Ljajic yerine Amer Gojak'ı gündemine aldı.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın “Gelecek sezon 8-10 yeni oyuncu lazım” sözlerinin ardından transferde iyice gaza basan Beşiktaş yönetimi, listesini genişletirken bazı isimler de netleşmeye başladı. Bunlardan birinin de Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb’de forma giyen Amer Gojak olduğu öne sürüldü. Boateng’i yüksek maliyeti, Adem Ljajic’i ise düzensiz performansı nedeniyle istemeyen Yalçın’ın yeni 10 numara adayını “Gereksiz paralar ödeyeceğimiz bir transfer değil, Gojak gibi bonservisi uygun olan, ucuza oynayacak oyuncular tercih edelim” sözleriyle onayladığı bildirildi. Bunun üzerine siyah-beyazlı yönetimin de 23 yaşındaki Bosnalı futbolcu için piyasa araştırmasına başladığı gelen haberler arasında.

Maddi kaynak Ljajic olacak

Hatta yönetimin gelecek hafta resmi temaslara başlamayı düşündüğü kayedilirken, 5.5 milyon euro’luk bir teklif sunulacağı dile getiriliyor. Siyah-beyazlı kulübün bu rakamı ise satış listesine koyacağı Ljajic üzerinden karşılamayı planladığı belirtildi. Kulübüyle 2022’e kadar sözleşmesi bulunan Gojak’a ne kadarlık öneri yapılacağı ise bilinmiyor. Futbola ülkesinin takımlarından Zeljeznicar alt yapısında başlayan 23 yaşındaki on numara, buradan 2013-14’te Olimpik Sarajevo’ya transfer oldu. 1 sezon sonra da Dinamo Zagreb’in yolunu tuttu. Merkez orta saha olarak da görev yapabilen 1.84 boyundaki futbolcu, ülkesinin milli takımında 10 maça çıktı. Bunlarda 4 gol attı. Beşiktaş, Gojak transferinde ilerleme kaydedemezse listesindeki diğer adaylarla görüşmelere başlayacak.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.