haberkartali.net

2 oyuncunun üzeri çizildi

20 Eylül 2022 - 13:38
Yaz transfer döneminde savunmasını istediği kadar güçlendiremeyen siyah beyazlı ekipte önemli bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş, yaz transfer dönemini hareketli geçirdi. Hücum hattını ve orta sahasını önemli ölçüde güçlendiren siyah beyazlı ekibin savunması ise zayıf kaldı.

Bu bölgeye yeni oyuncu almak için önce maddi konularda rahatlamak isteyen, ardından da yabancı kontenjanında yer açması gereken siyah-beyazlıların ilk hedef olarak yaz döneminde gönderemediği Welinton ve Montero ile devre arasında yollarını ayırmaya çalışacağı öğrenildi..

Sezon başında bu operasyonu yapamadığı için bir sağ stoper alamayan siyah-beyazlı idareciler, UEFA ile yaptığı anlaşmayı da düşünerek teknik heyetin raporu doğrultusunda devre arasında bu durumu bir kez daha masaya yatıracak.

Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek arada ve devre arası transfer döneminde takımın şampiyonluk yarışında bulunma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle böyle bir planlama yapıldığı bildirildi.

İstanbulspor maçında yediği hatalı goller nedeniyle önce takım arkadaşlarının tepkisiyle karşılaşan, ardından da taraftarın büyük protestosuna maruz kalan Ersin Destanoğlu’na teknik heyet adeta kalkan olacak. Sergen Yalçın döneminde kaleye geçen ve ortaya koyduğu performansla yıldızlaşan genç file bekçisine başka Valerien Ismael olmak üzere bütün teknik heyet milli arada moral vermeye çalışacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.