haberkartali.net

3 transfer hamlesi daha geliyor

28 Haziran 2022 - 13:29
Beşiktaş'ta transfer çalışmalarına hızlandı. Siyah-beyazlılarda, Fransız teknik adamın ısrarla transfer etmek istediği oyuncular belli oldu.

Beşiktaş‘ta yeni sezon hazırlıkları başladı. Valerien Ismael yönetimindeki siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları da hız kazandı. Beşiktaş kurmaylarının Fransız teknik adamın düşündüğü yıldız futbolcu için hamlede bulunduğu öğrenildi. Öte yandan Süper Lig’den iki yıldız transfer gündemine dahil oldu.

Çebi’den TFF’ye çağrı

Ahmet Nur Çebi transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Çebi, Muleka konusundaki pazarlıkların sürdüğünü bildirdi. Abdülkerim Bardakcı’dan ekonomik kriterlere uymaması nedeniyle vazgeçtiklerini aktaran Çebi, “TFF’ye 8+3’e ilave olarak bir yabancı daha oynatmak için başvurduk. Ancak TFF maalesef kabul etmedi. Bu sınırlama nedeniyle yerli oyuncuların fiyatı sürekli artıyor ve kulüpler zarar görüyor. TFF umarım bu kararından bir an önce döner” dedi.

Weghorst imzalıyor

Transferde Gedson Fernandes ve Romain Saiss’i resmen renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, Wout Weghorst için geri sayım sürüyor.

Siyah-beyazlı profesyoneller her konuda anlaşma sağlanan Hollandalı golcünün sözleşmesini hazırladı. Kontratın ıslak imzayı atması için Weghorst ve menajerine gönderildiği belirlendi.

Beşiktaş’ın teklifini kabul eden Weghorst imzayı attıktan hemen sonra İstanbul’a gelecek. 29 yaşındaki golcü bugün veya yarın İstanbul’da olacak. Yıldız futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra medya önünde sözleşme imzalayacak ve daha sonra takıma dahil olacak.

Kartal, İngiltere’de Championship’e düşen Burnley’e Weghorst’un sözleşmesindeki özel madde gereğince herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek. Siyah-beyazlılar bir yıllığına kiralanacak olan Hollandalı oyuncuya ise 2.7 milyon euro garanti ücret verecek. Weghorst’un sözleşmesinde başarıya endeksli bazı bonusların da yer alacağı ifade edildi.

Tayyip ve Samet pazarlığı başladı

Savunmasını yerli bir stoperle güçlendirmek isteyen Beşiktaş çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Adana Demirspor’un başarılı oyuncuları Tayyip Talha Sanuç ve Samet Akaydın’la ciddi olarak ilgileniyor.

Kartal’da ilk hedefin 22 yaşındaki Tayyip Talha olduğu aktarıldı. Teknik Direktör Valerien Ismael’in Tayyip’in yanı sıra Samet’i de beğendiği ifade edildi. Siyah-beyazlılar kısa süre içinde Tayyip ve Samet için Adana Demirspor’un kapısını çalacak. Adana Demirspor’un taleplerine göre yol haritası belirlenecek. Koşulların oluşması halinde bu oyunculardan biriyle sözleşme yapılacak.

Fassnacht radara girdi

Kartal transferde gözünü Christian Fassnacht’a çevirdi. Teknik Direktör Valerien Ismael’in Young Boys’ta forma giyen 28 yaşındaki İsviçreli kanat oyuncusunu kadrosunda görmek istediği belirlendi.

Cyle Larin’le yollarını ayıran ve Alex Teixeira’dan beklediği verimi alamayan siyah-beyazlı takım, kanatlar için daha önce birçok oyuncuyla temas kurmuştu. Teknik patron Ismael’in son olarak Christian Fassnacht’ın ismini yönetime bildirdiği öğrenildi.

Christian Fassnacht sağ ve sol kanadın yanı sıra orta sahada da görev yapabiliyor. Young Boys formasıyla bu sezon 28 maça çıkarken 12 gol, 4 asiste imza atan 1.85 boyundaki tecrübeli futbolcu, İsviçre Milli Takımı’nda forma giyiyor.

Valerien Ismael’in, golleri ve asistleriyle hücuma ciddi katkı veren Fassnacht’ı “joker” olarak düşündüğü aktarıldı. Siyah-beyazlı hocanın transfer edilmesi halinde İsviçreli oyuncuyu birçok farklı pozisyonda görevlendirmenin hesaplarını yaptığı vurguladı.

Beşiktaş, kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan Christian Fassnacht için kısa süre içinde Young Boys’a resmi teklif yapacak. Siyah-beyazlılar, başarılı oyuncuyu bedelsiz olarak veya düşük bir bonservis bedeli karşılığında transfer etmeyi planlıyor.

Kartal’da kanatlar için düşünülen bir başka isim Jovane Cabral’ın transferi ise askıya alındı. Bonservisi Sporting’de bulunan Cabral’ın sakatlık sorunları nedeniyle şu an için düşünülmediği aktarıldı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.