haberkartali.net

5 isim Denizli’de görev almayacak

20 Haziran 2020 - 11:29
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın Antalya’ya 2-1 kaybeden kadrodan, 5 isme Denizli deplasmanında görev vermeyecek.

Siyah-beyazlılar, bugün deplasmanda oynayacakları Yukatel Denizlispor maçına farklı bir kadro ile çıkacak. Teknik direktör Sergen Yalçın, Vodafone Park’ta 2-1 kaybedilen Antalyaspor karşılaşmasının 11’inde 5 değişiklik yapacak. En büyük değişim ise hücum bölgesinde yaşanacak. Cezası biten Burak Yılmaz forvete dönerken Güven kulübeye çekilecek. Boateng’in yerine Adem Ljajic, Diaby’nin yerine Jeremain Lens, Tyler Boyd’un yerine de N’Koudou görev yapacak. Defansta ise sakatlığı bulunan Domagaj Vida’nın yokluğunda Enzo Roco oynayacak. Genç isimler Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz, Denizli karşısında da sahada ter dökecek.

Boateng Denizli’de yok

Antalyaspor maçında oyundan alınmasına tepki gösteren ve daha sonra özür dileyen Kevin-Prince Boateng, Denizli’ye götürülmedi. Ganalı futbolcunun kadroya alınmamasına gerekçe olarak aşil tendonundaki sakatlık gösterildi. Yönetim, sözleşmesindeki “10 maçta 45 dakika ve üzeri oynarsa 1 yıl daha Beşiktaş’ta kalır” maddesini kaldırdığı Boateng’le gelecek sezon devam etmeyi düşünmüyor. Bu arada aşırı yüklenmeye bağlı olarak sakatlık yaşadığı bölgedeki ağrıları artan Dorukhan’ın yanı sıra Douglas da kadroya alınmadı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.