haberkartali.net

7’de olmadı 17’de geliyor!

03 Temmuz 2020 - 8:32
Henüz yedi yaşındayken Kartal’ın altyapısına teklif edilmesine rağmen alınmayan Kayserisporlu futbolcu, bu defa siyah-beyazlı formayı giymeye çok daha yakınlaştı.

Beşiktaş genç oyuncuların peşinden koşmaya devam ediyor. Altınordu’dan Kerim Alıcı ile anlaşma noktasına gelen siyah-beyazlılar, Kayserispor’un genç yıldızı Emre Demir için girişimlerini hızlandırdı. Henüz yedi yaşındayken Beşiktaş’ın altyapısına önerilen Emre Demir, çok küçük olduğu için alınmamıştı. Bunun üzerine yetenek avcıları fırsatı kaçırmadı ve Emre’yi Kayserispor’a kazandırdı. Ocak ayında 17’sine girecek olan Emre Demir, bir kere daha siyah-beyazlı formayı giymeye çok yakın. Emre için bir miktar para ile iki oyuncu bedelsiz olarak Kayserispor’a kiralanacak.

Kiralanan oyuncuların yıllık ücretlerinin de Beşiktaş tarafından karşılanacağı öğrenildi. Beşiktaş’ın Emre Demir için Douglas ve Roco’yu gözden çıkardığı gelen bilgiler arasında. Genç oyuncu da Sergen Yalçın’ın takımında olmayı çok istiyor. Gelecek sezon genç bir ekip kuracak olan Beşiktaş’ta kendisini daha iyi geliştirebileceğini düşünen Emre, bu transferin gerçekleşmesi için ısrarcı davranıyor. Sevilla ve Atletico Madrid’in de izlediği oyunculardan olan Emre, Avrupa hayali için erken olduğunu düşündüğü için Beşiktaş’ı istiyor.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.