haberkartali.net

Adil Gevrek, Guilherme transferi hakkında konuştu

13 Ocak 2020 - 12:32
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Guilherme'nin Beşiktaş'a transferine izin verdiklerini ancak gelir elde etmeleri gerektiğini söyledi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Guilherme – Beşiktaş görüşmesini değerlendirdi.

“Guilherme transferinde son sözü Yeni Malatyaspor söyleyecek”

Gevrek, Süper Lig’in ilk yarısında forma giydiği 17 maçta 5 gole imza atan ve sergilediği performansla dikkati çeken Guilherme’nin Beşiktaş ile transfer görüşmesi yaptığını belirtti.

“Belli bir noktaya geldiklerini söylüyorlar. Tabii ki transfer olabilir. Guilherme, bizden izin istedi. Oyuncumuza büyük takıma gitmesi halinde kolaylık sağlayacağımızı söyledik ama 1,5 yıllık sözleşmesi var. Eski kulübüyle de yapmış olduğumuz protokol var. Guilherme transferinde son sözü Yeni Malatyaspor söyleyecek. Bunu, oyuncu da menajeri de biliyor. Oyuncuya kesinlikle sözümüz var. İzin vereceğiz. İzin verirken de bir karşılığının olması gerek. Maddi bir kazancımızın olması lazım.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: AA

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.