haberkartali.net

Caner Erkin, antrenmana katılmadı

09 Mart 2020 - 19:53
Süper Lig'in yirmi altıncı haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başladı.

Beşiktaş, Süper Lig’de Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenmana, bireysel çalışmalarına devam eden Dorukhan Toköz ve soğuk algınlığı bulunan Caner Erkin katılmadı.

Beşiktaş kulübünün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada:

“Basına açık yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. MKE Ankaragücü maçında oynayan futbolcularımız antrenmanı; sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile tamamladı. Diğer futbolcularımız; pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve minik kale maç ile çalışmayı sürdürdü. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Futbol Takımımız, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın (10 Mart) saat 11.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.” ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.