haberkartali.net

Cisse 2 yıllık sözleşme için direniyor

18 Ağustos 2020 - 9:08
Beşiktaş’ın 700 bin avro ücret ve 1+1 yıllık kontrat önerisine soğuk bakan Papiss Cisse, 900 bin avro ve 2 yıllık sözleşmede ısrarcı.

Beşiktaş santrfor arayışında rotayı Papiss Cisse‘ye çevirirken, Senegalli oyuncu ile yapılan görüşmelerde de pürüz çıktı. Daha önce yıllığı 1 milyon avroya Cisse ile prensipte anlaşan Siyah-Beyazlılar, bu teklifi değiştirerek 700 bin avro garanti para ve 300 bin avroluk bonuslardan oluşan yeni bir sözleşme önerdi. Ancak Senegalli oyuncu bu yeni anlaşmaya soğuk baktı.

Kalinic pazarlığı sürüyor

35 yaşındaki golcü, Beşiktaş’tan 1+1 yerine 2 yıllık sözleşme ile birlikte yıllık ücretinin de 900 bin Euro olmasını istiyor. Tarafların orta yolu bulması beklenirken, Beşiktaş cephesi Cisse’yi perşembe günü UEFA’ya verilecek Şampiyonlar Ligi listesine yazdırmak için transferi bir an önce bitirmeyi hedefliyor. Beşiktaş, Hırvat forvet Kalinic için de Atletico Madrid’e kiralama teklifinde bulundu.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.