haberkartali.net

Erdal Torunoğulları: “Atiba’yı Bilic’in ısrarıyla aldık”

04 Mart 2021 - 10:08
Atiba'nın 2013’teki transferinde önemli rol oynayan Erdal Torunoğulları, “Atiba'nın sırrı iyi bir profesyonel olması” dedi.

Beşiktaş’ta 8. sezonunu geçiren ve ilk günden itibaren hem saha performansı hem de profesyonelliği ile herkesin takdirini toplayan Atiba Hutchinson, 38 yaşında harikalar yaratmaya devam ediyor. Yeni Malatya maçında attığı usta işi golle takımını galibiyete taşıyan Kanadalı oyuncunun 2013 yılındaki transferinde önemli rol oynayan yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Atiba ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı yönetimin transfer ve futbol yapılanmasından sorumlu ismi olan Torunoğulları, “Atiba benim ilk transferimdi. O dönem yönetimin verdiği yetki ve Slaven Bilic’in ısrarıyla bu transferi gerçekleştirdik. Bilic ile konuştuğumuzda, ‘Atiba benim olmazsa olmazımdır. Onu alırsak 3-4 bölgede oynatabilirim. Çok çalışkan ve çok iyi bir profesyonel’ demişti. Slaven Bilic ne dediyse çıktı. Atiba niye başarılı diye sorarsanız tek bir nedeni var, çok iyi bir profesyonel ve çok iyi bir aile babası. Bence işin sırrı burada yatıyor. Ailesine çok düşkün. Düzenli bir hayatı var. Beslenmesine ve uykusuna da çok dikkat ediyor” ifadelerini kullandı

Transferde birçok kriterleri olduğunu da aktaran Erdal Torunoğulları “Başkan Ahmet Nur Çebi’nin talimatıyla oyuncu alırken maddi-manevi birçok konuya dikkat ediyoruz. Profesyonellik bizim en çok dikkat ettiğimiz nokta. İşte Atiba bu noktada bize çok yardımcı oluyor. Biz, gençlerin onu örnek almasını istiyoruz. Sadece gençler değil birçok oyuncu onu örnek alıyor. İyi ki böyle bir oyuncu Beşiktaş’a gelmişti”.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.