haberkartali.net

Mario Mandzukic’e önerilecek ücret belli oldu

05 Ocak 2021 - 12:43
Kara Kartal, tecrübeli golcüyü bu kez kadrosuna katmak için sunacağı teklifi hazırladı.

Beşiktaş, Aboubakar’ın ikinci yarının yoğun fikstürde yalnız kalmasını istemiyor ve mutlaka bir forveti kadrosuna katmak istiyor.

Sabah’ın haberine göre Mandzukic‘e sunacağı teklifi hazırlayan Beşiktaş, bir yandan da alternatif isimler üstünde çalışıyor. Geniş bir liste hazırlayan siyah beyazlı takım, Mandzukic transferinde pürüz çıkması durumunda ise gözünü Süper Lig’e çevirecek.

Ara transferde Aboubakar’ın yanına santrfor almayı planlayan Beşiktaş, sezon başında çok istediği Mario Mandzukic ile bir kez daha temasa geçecek. 34 yaşındaki Hırvat futbolcunun istediği 3 milyon Euro net ücret ve imza parası yaz döneminde transfere engel olmuştu.

1,5 MİLYON EURO

Boşta olan ve ilk yarıyı kulüpsüz kapatan oyuncuya, Aboubakar’ın aldığı rakam olan 1.5 milyon Euro seviyesinde teklif götürüleceği belirtildi.

OLMAZSA HEDEF KOITA

Kabul görmezse Kasımpaşa ile Koita için yeni görüşme yapılacak. Kasımpaşa’nın golcüsü Fode Koita‘nın sahada olmaması şaşırtırken perde arkasında ise sözleşme krizi olduğu iddia edildi. Beşiktaş’ın sezon başında istediği ve 2020-21 dönemi sonunda kontratı bitecek olan Gineli futbolcu sözleşme uzatmayınca kadro dışı bırakıldı. Kasımpaşa’da 6. sezonunu geçiren Koita 108 maçta 31 kez fileleri havalandırdı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.