haberkartali.net

Papiss Cisse: “Beşiktaş ile görüştüm.”

22 Ağustos 2020 - 8:54
Belçika basınına açıklamalarda bulunan 35 yaşındaki Papiss Cisse, Beşiktaş ile görüşme gerçekleştirdiğini doğruladı.

Senegalli forvet Papiss Cisse, transfer harekâtını ilk ağızdan doğruladı: “Beşiktaş dahil birçok takımla görüşme yaptım. Hazır durumdayım ve çalışmalarımı sürdürerek kendimi formda tutuyorum. Harika bir sezon geçirdim. Ama daha da iyisini yapmak istiyorum.”
Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi biten 35 yaşındaki forvet Papiss Cisse, transfer durumuyla ilgili konuştu. Walfoot’a açıklamalarda bulunan Senegalli yıldız, “Alanyaspor ile harika bir yıl geçirdik. Ligde beşinci olduk ve kupa finali oynadık. Alanyaspor tarihinin en iyi sezonuydu. Avrupa Ligi’nde oynayacaklar. Takım çalışması, bu başarımızda çok önemliydi. Ligi Fenerbahçe ve Galatasaray’ın önünde bitirdik. Ligde 32 maçta 22 gol attım ve beklentileri karşıladığımı düşünüyorum” dedi.

“Yerimi dolduramadılar”

Cisse, “Benim için de harika bir sezon oldu. Çok mutluyum ama biliyorum ki daha iyisini de yapabilirdim. Asla tatmin olmam, her zaman kendimi geliştirmeye çalışırım. Beşiktaş dahil birçok takımla transfer görüşmesi yaptım. Hazır durumdayım ve çalışmalarımı sürdürerek kendimi formda tutuyorum. Geçen yaz neredeyse Anderlecht’e imza atıyordum. Projeleri ilgimi çekmişti. Gitmeyi çok istedim ama Alanyaspor bırakmadı. Çünkü, yerime uygun birini bulamadılar” açıklamasını yaptı.

Anderlecht’e de kapı açık

Tecrübeli futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Anderlecht’in Teknik Direktörü Vincent Kompany, Manchester City’de oynarken ben de Newcastle’daydım ve çok iyi mücadelelerimiz oldu. Anderlecht’e kapım tekrar açık. Tecrübemi ve gollerimi istiyorlarsa gelebilirim. 2 hafta önce Brüksel’deydim. Hem kardeşim hem de oğlum Anderlecht’e imza atmamın iyi olacağını söylediler. Ailem hala Manchester’da. Brüksel’de oynarsam onlara da yakın olurum. Ama ne olur bilmiyorum.”

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.