haberkartali.net

Abdülkerim Bardakcı için Beşiktaş’ın teklifi belli oldu

21 Haziran 2022 - 11:04
Transfer döneminde gündemin bir numaralı ismi Konyasporlu Abdülkerim Bardakcı oldu. Beşiktaş, oyuncuyu yakından takip ediyor.

Konyaspor’un Süper Lig’de geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansta dikkat çeken isimler arasında yer alan Abdülkerim Bardakcı, 34 müsabakada forma şansı buldu. Tecrübeli savunmacı bu süreçte rakip fileleri 5 kez havalandırma başarısı gösterdi. Abdülkerim Bardakcı takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.

Sözleşmesi 2025’te sona eriyor

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un transfer etmek istediği Abdülkerim Bardakcı’nın Konyaspor’la olan sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Beşiktaş yakından takip ediyor

Abdülkerim Bardakcı için Beşiktaş ve Trabzonspor’un da ilgisi bulunuyor. Siyah-beyazlılar, her ne kadar savunmaya Romain Saiss takviyesi yapsa da deneyimli savunmacıyı takip ediyor. Siyah-beyazlıların daha çok takas yolu ve bir miktar para ile Abdülkerim Bardakcı için Konyaspor’a teklifte bulunacağı belirtiliyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.