haberkartali.net

Abdullah Avcı: “Geri döndük”

29 Ekim 2019 - 8:29
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçının ardından soyunma odasında futbolculara seslendi.

Sezon başından beri adeta kabus yaşayan Beşiktaş, derbi zaferinin ardından havaya girdi. Büyük baskı altında bulunan ve zor günler yaşayan Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın soyunma odasında söylediği sözler, camianın genel duygusunu yansıtması bakımından önemliydi. Soyunma odasının kapısında duran ve oyuncularını tek tek tekbir eden Abdullah Avcı, duygu dolu bir konuşma yaptı.

Başka bir duygu

Avcı, “Hiç kimseye acımadan bu aile mücadele ederse, birbirine yardımcı olursa, el ele tutarsa neler yapabileceğini gösterdi. Herkes, ben de siz de bu anlamda sorgulasın. Ama var olan bir şey var, burası Beşiktaş. Burası başka bir duygu. Biz yarışa döndük. Bu duyguyu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık” dedi. Avcı’nın bu sözlerinin ardından soyunma odasında alkış tufanı koptu. Daha sonra oyuncular hep birlikte derbi zaferi pozu verdi.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.