haberkartali.net

Abdullah Avcı: “Şampiyonluk uzakta değil”

30 Ekim 2019 - 8:39
Abdullah Avcı, “Liderle aramızda sadece 6 puan var. Şampiyonluk çok uzağımızda değil'' diyerek yarışa geri döndüklerini söyledi.

Süper Lig’de 9. haftayı 1-0’lık Galatasaray galibiyetiyle kapatan Beşiktaş, derbi zaferiyle kulübün üzerinde dolaşan kara bulutları dağıttı. Bu sonucun ardından 18 puanı bulunan lig lideri Alanyaspor’la olan puan farkını 6’ya düşüren Kara Kartal, tekrar zirve yarışına dahil oldu. Önceki gün Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan idman öncesinde oyuncularını etrafına toplayan teknik direktör Abdullah Avcı‘nın oyuncularını motive ettiği bildirildi.

Deplasmanda kazanmaya başlayalım

Avcı’nın, ”Liderle aramızda sadece 6 puan var. Lige verilecek araya kadar kayıpsız gitmemiz gerekiyor. Şimdi herkes sadece Antalyaspor deplasmanını düşünsün. Bu sezon deplasmanda kazanamadık. Artık bu kritik maçla kazanmaya başlayıp bunu gelenek haline getirmeye bakalım” ifadelerini kullandığı bildirildi. Ligdeki şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak da sözler sarf eden Abdullah Avcı’nın, ”Şampiyonluk çok uzağımızda değil. Yeter ki isteyelim ve yüreğimizi ortaya koyalım. Sizlere güvenim tam” diyerek oyuncularına hedefi gösterdiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.