haberkartali.net

Abdullah Avcı, Şenol Güneş’in intikamını alıyor

09 Aralık 2019 - 12:39
Beşiktaş, Abdullah Avcı ile Şenol Güneş döneminde 4 sezon galibiyet alamadığı Konyaspor ve Kasımpaşa deplasmanlarından galibiyet aldı.

Abdullah Avcı yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig’de son 2 deplasman maçında Konyaspor’u ve Kasımpaşa’yı mağlup ederek bu deplasmanlardaki 4 yıllık galibiyet hasretine son verdi. Siyah-beyazlılar Şenol Güneş döneminde 4 sezon Konyaspor ve Kasımpaşa deplasmanlarından galibiyet alamamıştı.

Beşiktaş, Şenol Güneş döneminde deplasmanda; Kasımpaşa ile oynadığı 4 maçtan 3 mağlubiyet – 1 beraberlik, Konyaspor ile oynadığı 4 maçtan 1 mağlubiyet – 3 beraberlik almıştı.

Sırada 3 takım daha var

Beşiktaş’ın Şenol Güneş döneminde 4 sezon boyunca deplasmanda mağlup edemediği 3 takım daha var: Başakşehir, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği.

Kara kartallar, bu 4 sezonda Başakşehir ile oynadığı maçlarda 3 mağlubiyet 1 beraberlik, Fenerbahçe maçlarında 2 mağlubiyet 2 beraberlik aldı. Beşiktaş, 2018-19 sezonunda 1. Lig’de mücadele eden Gençlerbirliği ile oynadığı 3 deplasman maçından ise 1 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.