haberkartali.net

Abdullah Avcı: “Yarış devam ediyor”

16 Aralık 2019 - 10:06
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Vodafone Park'ta 2-0 mağlup oldukları Yeni Malatyaspor maçı sonrasında konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Vodafone Park’ta 2-0 mağlup oldukları Yeni Malatyaspor maçı sonrasında konuştu.

Pozisyon bulmakta zorlandıklarının altını çizen Avcı: “Bazen hata olacak, bazen atacak ve kazandıracak. Malatyaspor’u tebrik etmek gerek, savunma yapacaklarını biliyorduk. Kalıplı oyuncuları mevcut. İlk yarı geçişte pozisyon vermedik ancak üretemedik de. Duran topları da verimli kullanamadık. Böyle durumlarda golü ya baskı ile ya çalıştığın organizasyonlar ile bulacaksın. İlk golü yedikten sonra penaltı var, detaya girmek istemiyorum. İstek ve arzu konusunda sıkıntı yok ancak üretemedik. Yarış devam ediyor ve herkes kaybediyor. Rakibi tebrik edelim.” dedi.

“Takviye için çalışıyoruz”

Transfer konusuna değinen Avcı: “Neye müsaade ediliyorsa ona devam edeceğiz. Mevcuttakinin en iyisi istiyoruz. Dar alanda skora etki edecek, problem çözen bir oyuncu bizim için doğru gibi duruyor.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.