haberkartali.net

“Abdullah Avcı’nın geleceğini sahadaki sonuçlar belirler”

17 Ekim 2019 - 9:07
Erman Özgür, Beşiktaş'ta yaklaşan seçim öncesi başkanlık değişiminin Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın durumunu etkilemeyeceğini söyledi.

Erman Özgür, Beşiktaş‘ın yaklaşan seçim sürecinde Abdullah Avcı ve takımının geleceğini Tivibu Spor yayınında değerlendirdi.

Başkan değişikliğinin Abdullah Avcı‘yı etkilemeyeceğini vurgulayan Özgür, “Teknik direktörler, bir kulübe gelirken o kulübün mali durumunu bilirler ve ‘Başkan değişirse giderim’ düşüncesiyle hareket etmezler. Bu, dünyanın en saçma şeyi. Teknik direktör, kurumla bir sözleşme imzalamıştır ve sözleşmesi boyunca orada kalmayı planlamıştır. Bazı durumlarda teknik direktörler ‘Ben yeni başkanın önünü açmak istiyorum, başkasıyla anlaşmak isterse anlaşabilir’ diye düşünüyorsa bu dünyadaki en saçma iştir. Sen, bir kulüple anlaşırken başkan değişir mi, değişmez mi diye bakmazsın. Abdullah Avcı’nın geleceği, tamamen Beşiktaş’ın sahada aldığı sonuçlarıyla alakalı bir durum. Dolayısıyla hangi başkan gelirse gelsin, başkan tarafından da bakınca şu an için Beşiktaş futbol takımının en son ihtiyacı teknik direktörünü gönderip ona tazminat ödemek ve yeni teknik direktöre ayrıca para ödemek. Beşiktaş’ın buna tahammülü olduğunu düşünmüyorum. Abdullah Avcı, bu ülkedeki en önemli teknik direktörlerden bir tanesi. Şimdiye kadar iyi bir iş görmemiş olsa bile bundan sonra kredisi olan ve devam etmesi gereken bir teknik adam olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.