haberkartali.net

Aboubakar ile çıkmaza girildi

21 Mayıs 2021 - 11:20
Geçen sezon Beşiktaş'ta 1.5 milyon Euro’ya oynayan Aboubakar önümüzdeki yıl için 3.5 milyon Euro + bonus istedi.

Beşiktaş’ta Aboubakar krizi yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle sezonun son 6 haftasında forma giymeyen Kamerunlu golcünün opsiyonlu olarak imzaladığı ve yıllık 1.5 milyon Euro ücreti olan sözleşmesindeki, ‘30 maçta oynarsa sözleşme uzar’ maddesi nedeniyle sakatlığını bahane edip daha yüksek transfer ücreti almak için oynamadığı iddia edilmişti. Aboubakar 30 maç maddesinden sonra haberi olduğunu iddia ederken yönetim de yıldız oyuncunun sakatlığının doktor raporlarıyla sabit olduğunu belirtmişti.

1.5 milyon Euro fark

Bu gelişmelerin ardından Aboubakar ile yeni sözleşme için temas kurulduğu ve rakam konuşulduğu belirtildi. Fanatik’in haberine göre önümüzdeki sezondan itibaren yıllık 3.5 milyon Euro ve bonus istediği kaydedilen Kamerunlu forvete yönetimin 2 milyon Euro ile bonus ödemeyi teklif ettiği öğrenildi. Önerilen rakamı kabul etmeyen Aboubakar’a olumsuz yanıtı sonrası yönetimin “Ya kalırsın ya gidersin” restini çektiği bildirildi.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.