haberkartali.net

Aboubakar ve Cenk sevinci yaşanıyor

19 Mart 2021 - 10:59
Sakatlık şikayeti olmayan Aboubakar derbide forma giyebilecek. Maç ve antrenman eksiği bulunan Cenk’in de kadroya alınması bekleniyor.

Beşiktaş, Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe ile pazar günü evinde oynayacağı derbinin hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basına açık tutulan idmanda, sol dizindeki sakatlığı düzelen Cenk Tosun da yer aldı.

Cenk’in yanı sıra Medipol Başakşehir’le salı akşamı oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında dizine darbe alan Vincent Aboubakar takımla çalıştı. Herhangi bir şikayeti olmayan Aboubakar derbide forma giyebilecek. Maç ve antrenman eksiği bulunan Cenk’in de kadroya alınması bekleniyor.

Sakatlığı devam eden Gökhan Töre idmana katılmazken, siyah-beyazlı futbolcular, ısınma koşularının ardından gruplar halinde ayak tenisi oynadı. Hafif tempolu geçen idman şut çalışmasıyla tamamladı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.