haberkartali.net

Adım adım liderliğe

26 Kasım 2019 - 7:45
Beşiktaş, Süper Lig'de önündeki maçlarda İstanbul’da olmanın avantajını kullanıp zirveyi ele geçirmeyi planlıyor.

Süper Lig’de 12. haftayı deplasmanda aldığı 1-0’lık Konyaspor galibiyetiyle kapatıp, üst üste 4, son 6 haftada 5’inci galibiyetini alan Beşiktaş, zirveye İstanbul’da yürüyecek. Liderle arasındaki puan farkını 3’ü düşüren Siyah-Beyazlılar, ilk yarının kalan 5 haftasında ve ikinci devrenin ilk karşılamasını İstanbul içinde oynamın avantajını kullanıp koltuğu ele geçirmeyi hedefliyor. Abdullah Avcı’nın öğrencileri zirve koşusu olarak planladığı 6 maçın ilkinde ligin dibine demir atan Kayseri’yi konuk edecek.

Kasımpaşa ve Fenerbahçe’ye gidecek

Kayserispor’un ardından Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda kozlarını paylaşacak olan Kartal, ardından 15. haftada Vodafone Park’ta Yeni Malatya’yı ağırlayacak. 16’ncı haftada derbide Fenerbahçe ile Kadıköy’de karkşılaşacak olan Beşiktaş, ilk yarıyı kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği müsabakasıyla kapatacak. Avrupa Ligi’nde grupta çıkma ümitlerini tamamen yitiren Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk için savaşacağı Süper Lig’de ikinci yarının perdesini de evinde Sivas maçıyla açacak.

Haber Kaynağı: Star

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.