haberkartali.net

“Ahmet Nur Çebi 15 milyon avro bulmuş”

21 Ekim 2019 - 18:36
Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un sonuçlarını ve yeni başkan Ahmet Nur Çebi'nin geleceğini değerlendirdi.

Futbol yorumcusu Serdal Ali Çelikler, CNN Türk‘te katıldığı Pazar Futbolu adlı programda Beşiktaş‘ın seçim sürecini ve yeni Başkan Ahmet Nur Çebi‘nin geleceği hakkında konuştu.

“Dip dalgayı göremediler”

Merkez medyanın bir kez daha kaybettiğini vurgulayan Çelikler, “Herkes, 400-500 oy farkla Serdal Bey veya Ahmet Bey kazanır diyordu. Ağır fark oldu. Merkez medya kimi desteklerse o kişi kaybediyor, bir kez daha kaybettiler. Dip dalgayı kimse keşfedemiyor. Bunu Fenerbahçe seçimlerinde de göremediler. Beşiktaş’ta da bu dip dalga Ahmet Nur Çebi’yi ağır farkla öne geçirdi.” ifadelerini kullandı.

“Mayıs’ta tekrar seçim olabilir”

Ahmet Nur Çebi’nin seçim dönemindeki propagandasını çok doğru yürüttüğüne vurgu yapan Çelikler, “Ahmet Nur Çebi ve ekibi ‘Biz gittik ışıklar söndü. Fikret Orman’ı yanlış yola soktular.’ söylemleriyle seçim sürecini çok iyi işledi. Herkese, onlar varken kulübün iyi yönetildiğini ve onların ayrılmasıyla işlerin sarpa sardığını çok iyi empoze ettiler ve Beşiktaşlıları da buna ikna ettiler. Serdal Adalı, Fikret Orman yönetiminin devamı gibi gözüktü ve kendini iyi anlatamadı. Bu yüzden, Çebi net bir galibiyet aldı. Tebrik ediyorum, aşırı zor bir görevi üstlenecekler ancak ben Mayıs ayında tekrar seçim olma ihtimalini yüksek görüyorum. Ahmet Bey, birtakım sert ve radikal kararlar alacağını kongreye onaylatmak isteyebilir. Mesela, amatör branşlarda ağır küçülmeye gitmek.  ” dedi.

“Ahmet Nur Çebi 15 milyon avro bulmuş”

Çiçeği burnunda başkan Çebi’nin elinde ciddi bir kaynağın bulunduğuna da değinen futbol yazarı, “Bu zamana kadar söylediklerim yorumumdu. Bilgimse, Ahmet Nur Çebi’nin 15 milyon avro bulduğu. Ahmet Bey bu parayı büyük ihtimal oyuncuların alacaklarına harcayacaktır. Onları vererek borçsuzluk kağıdı alacaklar. Çünkü 30 Ekim’de UEFA’nın denetimi var. Abdullah Avcı ile de devam edeceğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.