haberkartali.net

Ahmet Nur Çebi, 500 milyonluk kaynak oluşturdu

29 Mart 2021 - 10:27
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ekonomik anlamda zor günler geçiren kulübe maddi ve manevi anlamda büyük destek veriyor.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ekonomik anlamda zor günler geçiren kulübe maddi ve manevi anlamda büyük destek veriyor. Siyah-Beyazlı kulüpte görev aldığı ilk günlerde de 100 milyon TL nakit veren Ahmet Nur Çebi, toplam 500 milyon TL’lik kaynağın kulübe girmesini sağladı. Çebi’nin başkan olarak göreve geldiğinden bu yana toplam 400 milyon TL’lik kefalet verdiği öğrenildi.

Beşiktaş’ta kaynak arayışları sürekli devam ederken sıkışıklığın yaşandığı anlarda Başkan Çebi, müdahale ediyor. Son olarak UEFA’nın açıkladığı ceza yaptırımı gündeme gelirken Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, bu sorunu da kısa süre içerisinde çözdü. Beşiktaş Başkanı, geçtiğimiz günlerde, “Gideceğim gün ben size neler yaptığımı açık yüreklilikle itiraf edeceğim” sözlerini sarf etmişti.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.