haberkartali.net

Ahmet Nur Çebi, Burak Yılmaz’ı affetti

17 Ekim 2019 - 8:28
Beşiktaş başkan adayı Ahmet Nur Çebi, 20 Ekim'de gerçekleştirilecek olan seçim öncesi TRT Spor'da Burak Yılmaz hakkında konuştu.

Beşiktaş‘ın yeni başkanının belli olacağı Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a sayılı günler kala, başkan adayları çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Son olarak TRT Spor canlı yayınına katılan Ahmet Nur Çebi, gündemi değerlendirdi.

Ahmet Nur Çebi, başkan olması halinde Burak ile ilgili görüşlerini şu cümlelerle açıkladı: “Geçmiş dönemlerde Burak Yılmaz’ın tavrıyla ve duruşuyla ilgili çekincelerim vardı. Hareketlerini doğru bulmuyordum. Ancak bugün itibarıyla, Burak’ın çok değiştiğini gördüm. Belki kendisi ‘Ben değişmedim’ diyecektir ama ben değiştiğini düşünüyorum. Eski Burak olsaydı ona taviz göstermezdim. Artık, başımızın üstünde yeri var.”

Burak Yılmaz ‘ın daha önce Beşiktaş’a olası transferi öncesi bu süreci yorumlayan Çebi, “Burak Yılmaz kim? Ben tanımıyorum, bilmiyorum” yanıtını vermişti.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.