haberkartali.net

Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu

10 Ağustos 2022 - 9:14
Önemli açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, birçok konunun yanı sıra transfer gündemleri hakkında da önemli ifadeler kullandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Spor’un konuğu oldu. Erol Kaynar İle Panaroma programında önemli açıklamalarda bulunan başkan Çebi, birçok konunun yanı sıra transfer gündemleri hakkında da önemli ifadeler kullandı.

İşte Çebi’nin sözleri:

Transferlerimiz henüz bitmedi. Orta sahada eksiğimiz var. Kanatlarda bir futbolcu ihtiyacımız var. N’Koudou’nun tek başına orayı taşıması çok zor. Bir de meşhur stoper. 1-2 tane yerli futbolcu almak zorundayız.

Konrad de la Fuente ve Koray Günter, transfer gündemimizde var. Çalışıyoruz. Orta sahada Kerem Atakan’a talip olduk. Görüşmelerimiz devam ediyor. Fassnacht da var.

Welinton ve N’Koudou’nun ayrılma talepleri oldu. Onların kontratlarında son seneleri. Her ikisinin de burada kalmasını istiyorum, özellikle Welinton benim için çok değerli. En azından bu sezonu onlarla geçirmek istiyorum.

Welinton’ın gidişi ancak yerine bir başkasının gelmesiyle söz konusu olabilir. N’Koudou’nun takımda kalmasını istiyorum ve yanına bir kanat oyuncusu daha tercih ediyorum.

Yabancı sayısına dair açıklamalar

Bakıyorum her gün yabancı sayısıyla ilgili yeni kurallar açıklanıyor. 14’ü 21 yapmışlar. 8 tanesi sahada olacak, 13 tanesi ne olacak? Eğer 21’e çıkıyorsan, 8’i de 11 yap. Neden 14’ü 21 yapıyorsun? Acaba birilerinin ekmeğine yağ mı sürüyorsun?”

Yabancı sayısı fazla olan 1-2 kulübün taleplerini yerine getiriyorsun da Beşiktaş, size gelip ‘Lütfen, 11’de en azından 1 yabancıya daha izin verin’ diyor ama dinlenmedi. Birden bire 14, 21 oldu. Ama bizim 8, bir türlü 9 olmadı. Anlamış değilim.

“Menajerimle konuşun” dedi

Emirhan konusunda neden suçlandığımı bilmiyorum. Sosyal medyada bir rüzgar yaratılıyor. Sağlıksız bir muhalefet var.

Bir futbolcu 18 yaşını geçtiği andan itibaren önceki yapılan kontrat geçersiz hale geliyor. 18 yaşından sonraki tarihler için futbolcu serbest hale geliyor. İşin ilginç tarafı şu, birçoğu ‘menajerimle konuşun’ diyor.

Haber Kaynağı: A Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.