haberkartali.net

Ahmet Nur Çebi: “Önümüz aydınlık, önümüz parlak”

20 Ekim 2019 - 22:43
Beşiktaş'ın 34. başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi, olağanüstü seçimli kongre sonrasında ilk açıklamalarını yaptı.

Sonuçların açıklanmasının ardından söz alan Ahmet Nur Çebi, “Değerli Beşiktaşlılar, bu genel kurulda görev yapan divana, başkanına ve tüm çalışan arkadaşlarıma, emniyet görevlilerine, benden desteğini esirgemeyen taraftara, dostlarıma, aileme çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş, yeni bir döneme, yeni bir ufka açılmıştır. Katılımcı, paylaşımcı, dürüst, çalışkan ve hedefi Beşiktaş’ı her zaman yukarıya taşımaya çalışan bir hedef içinde geçireceğiz bu dönemi. Önümüzü aydınlık, ve parlak görüyorum. Sizlere söz veriyoruz, Beşiktaş’ın şerefi, namusu, her bir kuruşu bizlere emanet.”

“Zor günlerimiz olacak güzel günlerimizin yanında. Yarın sabah itibarıyla Beşiktaş’ımız için tüm güzel şeyleri yapmak için görevi devralacağız. Beşiktaş genel kurulu bugün ‘bindirilmiş kıtaların’ olmadığını, olmayacağını, bu lekelerin Beşiktaş’ın alnına vurulamayacağını açıklamıştır. Bana oy veren de vermeyen de benim için Beşiktaşlıdır. Herkesin birbirine sarıldığı bir Beşiktaş inşa edeceğiz. Herkese teşekkür ediyorum. Benim için onurlu bir görev. Zor günlerde de güzel günlerde de birlikte olacağım güzel camiamla kucaklaştım. Artık biz varız, çoğalacağız, güzel mücadele edeceğiz. Rekabette hayır vardır ama artık seçim bitti ama camianın bizimle birlikte yürümeye davet ediyorum.”

“Abdullah Avcı’nın başarabileceğine inancım var. Ocak ayına kadar tartışmasız olarak onunla devam edeceğiz, Türk futbolunun değeridir Abdullah Avcı hocamız. Kendisinin de yapacağı değerlendirmeler olacaktır, ona da hak hukuk tanımamız gerekiyor. Görev yaptığım süre boyunca camiamın kapısını çalacağım. Derneklerimiz var, onları çok iyi değerlendireceğiz. Birlik ve beraberlik, sadece bunu söyleyeceğim.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.