haberkartali.net

Ahmet Nur Çebi: Projemizin örnek olmasını diliyorum

24 Ocak 2021 - 9:59
Beşiktaş Başkanı Ahmet N. Çebi, ING Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasındaki Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 18 sayı farkla, 82-64 yendiği maçtan sonra konuştu.

ING Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasındaki derbi maçta geçen hafta Fenerbahçe Beko’yu mağlup eden Beşiktaş Icrypex, konuk ettiği Galatasaray’ı 18 sayı farkla, 82-64 yendi. Üst üste ikinci derbi galibiyetini alan Beşiktaş‘ta başkan Ahmet Nur Çebi de maçı izleyenler arasında yer aldı. Çebi, maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Çebi’nin açıklamalarından satırbaşları şöyle: “Futbolda olduğu gibi basketbolda da rekabet bizim için çok önemli. Takımlar bütçelerine göre hareket etmekte zorlanıyor. Bu sporlar yapılmalı ama yüksek rakamlar olmamalı. Devlet kurumlarının amatör branşlara yüksek kaynak ayırarak yarışmacı takımlar ortaya çıkarması bizi zorluyor. Bu kaynakların ortak bir şekilde harcanması gerekiyor. Kaynaklarımızı iyi kullanmalıyız.”

“Arkadaşlarımızla bir proje ortaya koyduk. Umut Şenol’a teşekkür ediyoruz. Ahmet Kandemir hocamızın bize verdiği cesaret çok önemliydi. Hocamız altyapımızın başına gelmişti ama sonrasında gelişen olaylar neticesinde takımın başına geçti. Bizi kırmadığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz projenin Fenerbahçe’ye, Galatasaray’a ve diğer takımlara örnek olmasını diliyorum. Gençlerimizin bu işin üstesinden gelebileceğini burada ispat ettik.”

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.