haberkartali.net

Ahmet Nur Çebi: “Talisca bütçemize uyarsa gelir”

02 Kasım 2019 - 13:45
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Talisca'nın gündemlerinde olmadığını ancak oyuncu bütçeye uyduğu takdirde transfer edilebileceğini söyledi.

Beşiktaş taraftarının Kartal Yuvası ürünleri ve formalar için başlattığı alışveriş kampanyasına yerinde destek veren Başkan Ahmet Nur Çebi, Talisca ve gündemdeki diğer isimler ile ilgili beIN SPORTS‘a konuştu.

Taraftarlardan beklentisinin stadı doldurmaları ve kampanyaya ellerinden geldiği kadar destek vermeleri olduğunu belirten Çebi, kulübün tek bir kuruşunun bile boşa harcanmayacağının sözünü verdi.

Popülist transfer hamlelerinden uzak duracaklarının altını çizen Beşiktaş Başkanı, “Talisca, Cenk, Aboubakar… Bunlar sevdiğimiz futbolcular ancak gündemimizde değiller. Gündemimizde olsaydılar burada olurdular. Talisca da elbette bütçemize uyduğu takdirde kadromuza tekrar katabileceğimiz bir isim. Şov yapmayacağıız.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.