haberkartali.net

Ailesi için gitmek istedi

25 Temmuz 2020 - 12:01
Beşiktaş’la yollarını dün resmen ayıran 35 yaşındaki golcünün, iyi bir kontratın yanı sıra kendisi ve ailesine Fransa’da oturma izni alabilmek adına bu transferi kabul ettiği bildirildi.

Geçen sezonun devre arasında ikinci kez geldiği Beşiktaş’ta kaptanlığa kadar yükselen ve futbolu siyahbeyazlı forma altında bırakmak istediğini defalarca dile getiren Burak Yılmaz’ın Lille transferi resmiyet kazandı. Fransız kulübüyle sezon başına 2.5 milyon Euro’dan 2 yıllığına anlaşmaya varan 35 yaşındaki golcü, dün Beşiktaş’la yollarını ayırdı.

Daha önce kariyerinde başarılı bir Çin deneyimi bulunan Burak Yılmaz’ın Lille’in teklifini kabul etmesinde iyi bir kontratın yanı sıra ailesinin de etkili olduğu bildirildi. Burak’ın Fransa’da kendisi ve ailesi için oturma hakkı almak adına Lille’e “Evet” dediği gelen bilgiler arasında. Yıldız futbolcu, 1 sezonu tamamlaması halinde oturma iznini kazanacak.

Galtier son maça izin vermedi

Ş cephesi, Burak Yılmaz’ın bugünkü Gençlerbirliği maçında oynamasını istedi. Ancak Lille Teknik Direktörü Galtier’den izin çıkmadı. Galtier, “Sakatlık riskinden uzak durmalısın. Ayrıca 1 Ağustos’ta Portekiz’de başlayacak olan kampa dinlenerek gelmelisin” diyerek Burak’a G.Birliği karşılaşmasında oynamamasını iletti. Yıldız futbolcu bu doğrultuda karşılaşma öncesinde Beşiktaş defterini kapattı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.