haberkartali.net

Ali Ece: “Devre arasında santrfor alınması gerekiyor”

19 Kasım 2019 - 22:50
Futbol yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş'ın durumunu ve transfer gündemini, Vole'nin YouTube kanalında değerlendirdi.

Beşiktaş‘ta Burak’ı ekonomik kullanabilmesi için devre arasında ona alternatif olarak bir oyuncu gerekiyor. Güven, santrfor mevkisinde oynayamıyor, Umut iyi oynadı ama hâlâ yeterli değil. Medyada Aboubakar ismi dolaşıyor ancak oyuncu hâlâ 90 dakika oynayacak fiziksel düzeyde değil. Transfer listesinde iyi isimler var ancak öncelikle Beşiktaş’ın yapması gereken şey, fiyat/performans dengesini iyi ayarlamak. Devre arasında, yüksek maaşlı ancak düşük performanslı en az 2 oyuncu ile yolların ayrılması gerekiyor.”

“Vida ve Ruiz, ligin en iyi ikililerinden biri ancak Yönetim, Vida’yı Ocak’ta satmak isterse itiraz edilmemeli, Vida kalmak istiyor ancak yüksek bir maaşı var. Yerini doldurmak hiç kolay olmaz. Beklerde sorun yok, stoperlerin bozulmaması daha iyi olur, orta sahaya bakacak olursak Elneny iyi oynuyor ancak daha iyi olması gerekli, forvet konusunda kesinlikle santrfor gerekiyor.”

“Beşiktaş’ta her geçen gün sosyal medyada yeni bir görüntü çıkıyor. Beşiktaş taraftarı şunu iyi görmeli, Süleyman Seba zamanında çok doğru söylemiş; ‘Beşiktaş’a faydalı olmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın’. Fikret Orman’ın ilk dönemleri çok başarılıydı ancak o dönem yanındaki yöneticileri değiştirerek kulübün gidişatı başarısızlığa doğru oldu. Bunları iyi analiz etmek gerek.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.