haberkartali.net

Alternatifi kalmadı

07 Kasım 2022 - 12:31
Beşiktaş'taki ilk maçından galibiyetle ayrılan Şenol Güneş, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Galatasaray'a karşı 2-1 mağlup olmuştu.

Beşiktaş ‘ta Hatayspor maçının ardından radikal değişiklikler yaşanmış ve Fransız çalıştırıcı Valerien Ismael’in görevine son verilmiş ve Siyah-Beyazlılar’ın tarihine geçmiş olan Şenol Güneş’i getirmişti. İlk maçından galibiyetle ayrılan Şenol Güneş, ikinci maçına deplasmanda Galatasaray ‘a 2-1 mağlup olurken takımı da kötü bir performans göstermişti. Deneyimli teknik adama kötü haber de geldi.

Cenk Tosun’un golü Beşiktaş’a yetmedi

Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle ilk 11’e geçiş yapan Cenk Tosun, Ümraniyespor maçının ardından dün akşam Galatasaray’ı da boş geçmedi. Tecrübeli forvet, yarım voleyle klas bir gole imza attı. Ancak bu gol, Kartal’a puan için yeterli olmadı.

Şenol Güneş’in elinde alternatif kalmadı

Çarşamba günü Türkiye Kupası’nda Serikspor, Süper Lig’de ise haftaya Antalyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş’ta sakatlıklar sonrası Necip Uysal ve Tayfun Bingöl dışında bek alternatifi kalmadı.

Tayfur Bingöl’ün oynadığı mevkiler

Tayfur Bingöl, bu sezon Alanyaspor ‘da 4 Beşiktaş’ta 7 maçta forma şansı buldu. Galatasaray maçında 40. dakikada sağ bek Valentin Rosier’in yerine oyuna girdi. 70. dakikada Umut Meraş’ın sakatlanmasından sonra sol beke geçti.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.