haberkartali.net

Ankaragücü, Boyd’u bedelsiz kiralamak istiyor

23 Ocak 2020 - 11:30
Ligde sıkıntılı günler geçiren Ankaragücü, eski kanat oyuncusu Tyler Boyd'u bedelsiz olarak kiralamak için harekete geçti.

Sezon başında büyük umutlarla Beşiktaş’a transfer olan ancak yarım sezonda ortaya koyduğu futbolla hayal kırıklığı yaratan Tyler Boyd’un ismi gönderilecekler listesinin en başına yazılmıştı.

Amerikalı oyuncu için en istekli kulübün eski takımı Ankaragücü olduğu belirtildi. Mali ve sportif anlamda sıkıntılı günler geçiren başkent ekibi, 25 yaşındaki oyuncuyu bedelsiz kiralamak için harekete geçti.

Ankara ekibinin, siyah-beyazlılardan senelik 1.1 milyon avro kazanan genç futbolcunun da maaşının yarısını ödemeye hazır olduğu öğrenildi.

Boyd, geçen sezonun ikinci yarısında başkent ekibine imza atmış ve Sarı-Lacivertli forma ile çıktığı 14 maçta 10 gole doğrudan katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.