haberkartali.net

Antalyaspor karşısında forvette Umut Nayir oynayacak

12 Haziran 2020 - 10:11
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yarın ilerde Umut Nayir’e şans tanıyacak. Boateng’in ise forvet arkası oynaması bekleniyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Antalyaspor maçı öncesi kafasındaki ilk 11’i belirledi. Başarılı hocanın cezası nedeniyle oynamayacak olan Burak Yılmaz’ın yerine Umut Nayir’e, şans tanıyacak.

Sakatlığı geçen N’Koudou da bu karşılaşmada forma giyebilecek. Forvette Umut Nayir, Güven Yalçın ve Boateng üzerinde önce kafa yoran Sergen Yalçın daha sonra bu mevkide Umut’u oynatmaya karar verdi. Umut’un idmanlardaki performansı nedeniyle ilk 11’de yer alması kararlaştırıldı.

Yalçın’ın Umut’la özel olarak ilgilendiği de ortaya çıktı. Antalyaspor önünde Boateng’in de forvet arkasında yer alacağı öne sürüldü. Ganalı futbolcu ilk 11’de yer alırken Adem Ljajic’in de bu karşılaşmada kulübeye çekilmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.