haberkartali.net

“Kariyerimin son sezonunu Beşiktaş’ta geçirmek istiyorum”

20 Haziran 2022 - 10:39
Atiba Hutchinson, “Kariyerimin son sezonunu Beşiktaş’ta geçirmek istiyorum” dedi. Teklife sıcak bakan yönetim, son kararı İsmael’e bıraktı.

9 sezondur Beşiktaş forması giyen Kanadalı futbolcu, kariyerini burada noktalamak istiyor. 14 yabancı kuralının yeni sezonda da devam edeceğinin açıklanmasının ardından futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile görüşen Atiba Hutchinson, “Kariyerimin son sezonunu Beşiktaş’ta geçirmek istiyorum” dedi. Kanadalı oyuncunun kalmasına sıcak bakan yönetim, son kararı İsmael’e bıraktı.

Süper Lig takımlarının 2022-23 sezonunda da 14 yabancı ile mukavele imzalayabileceklerinin açıklanmasının ardından Beşiktaş’ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson’ın geleceği büyük ölçüde netleşti.

Türkiye’de mutlu

9 sezondur siyah beyazlı formayı giyen 39 yaşındaki orta saha oyuncusu, bir sezon daha takımda kalmak istediğini yönetime bildirdi. Futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile görüşen Atiba, kendisinin ve ailesinin İstanbul’da çok mutlu olduğunu ifade edip, “Bir yıl daha futbol oynamak istiyorum. Kariyerimi Beşiktaş’ta tamamlamayı arzuluyorum” dedi. Kocadağ ise kendisiyle çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtirken, son kararı teknik direktör Valerien İsmael ile görüştükten sonra vereceklerini bildirdi.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.