haberkartali.net

Atiba: “Şampiyon olacağımıza inanıyoruz”

08 Aralık 2019 - 21:28
Süper Lig'in on dördüncü haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta Atiba, şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.

Atiba Hutchinson, Beşiktaş‘ın Kasımpaşa’yı deplasmanda 3-2 mağlup ettiği karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Kötü oynadıkları maçlarda kazanmayı bilmenin önemli olduğunu vurgulayan Atiba, “Bu akşam galibiyet almak çok önemliydi. 3 puanı almak için geldik ve aldık. Geriye düştük, dönmek için çok çalıştık ve pes etmedik. Çok kırılgan davrandık, rakibe forsat verdik ama mücadele ettik. Lens  son dakikada çok iyi bi iş çıkardı, adeta bir sihir yaptı ve kazandık. Sonucu almak önemliydi. Bu maçtaki hatalarımızı analiz ederek derslerimizi çıkartacağız.” ifadelerini kullandı.

“Şampiyon olacağımıza inanıyoruz”

Şampiyon olacaklarına inandığını söyleyen Kanadalı orta saha, “Şampiyon olabileceğimize inanıyoruz. Ligin başında bazı zorluklar yaşadık. Ama sonra öz güvenimizi tekrar kazandık. Şampiyonluk için neler gerektiğini biliyoruz. Her maç birbirimiz için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Ama düzeltmemiz gereken yerler de var.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.