haberkartali.net

Avcı: “Beşiktaş her zaman yüksekte olacaktır”

02 Kasım 2019 - 22:38
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalyaspor deplasmanında alınan galibiyette tüm istediklerini yaptıklarını vurguladı.

Süper Lig’in onuncu haftasında deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 mağlup eden Beşiktaş‘ta Teknik Direktör Abdullah Avcı, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

İlk 45 dakikada oyunu domine ettiklerini belirten Abdullah Avcı, “İlk yarıda hem 2-0 var hem oyun var hem de kaçan goller vardı. Oyun tamamen istediğimiz gibi gitti. Savunma anlamında bir iki sıkıntımız vardı. İkinci yarı da topa sahip olduk ve iyi başladık. Ana felsefe olarak hem topa sahip olmak hem de kenarları kullanmak istedik, merkezden oynamayacaktık. Merkezden oynadığımız toplarda saha dizilimi yanlış olduğu için rakibimiz direnç sağladı. Bir geçiş döneminden geçiyoruz. Buna rağmen son 4 maçta 1 gol yedik. Kazandığımız için mutluyuz. Haftaya Denizlispor’u da yenerek daha iyi olacağız.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş formasının her halükarda yükseği hedefleyeceğinin altını çizen Avcı, “Beşiktaş forması her zaman yüksekte olacaktır. Bu sürece rağmen yarışın içinde olabilmek bu formanın karşılığıdır.” dedi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.