haberkartali.net

Avcı, Braga maçında rotasyona gidecek

05 Kasım 2019 - 15:35
Avrupa Ligi’ni yedeklerin kendilerini göstermeleri için bir fırsat olarak gören siyah beyazlı çalıştırıcı, Braga maçında rotasyona gidecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi’nde bundan sonra oynayacakları maçları, takım içindeki forma rekabetini yükseltmek için önemli bir fırsat olarak görüyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, perşembe günü Portekiz’in Braga takımıyla deplasmanda oynanacak karşılaşmada, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Enzo Roco ve Tyler Boyd gibi bugüne dek genellikle yedek bıraktığı futbolcuları oynatacak.

Atiba, Braga’ya götürülmeyecek

Avcı böylelikle bu oyunculara kendilerini göstermeleri için ciddi bir fırsat sunacak ve performansını beğendiği isimleri Süper Lig maçında da oynatacak.

Braga karşısında sakatlıkları bulunan Georges-Kevin N’Kodou’dan ve Douglas’tan yoksun mücadele edecek olan Beşiktaş’ta, son haftaların formda ismi Atiba Hutchinson da riske edilmemek adına Portekiz’e götürülmeyecek.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.