haberkartali.net

Avcı: “Çok yıprandığım bir dönemdi”

14 Nisan 2020 - 11:42
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı, koronavirüs ve liglerin durumu ile ilgili gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ın eski teknik patronu Abdullah Avcı gündemi değerlendirdi.

Beşiktaş’taki teknik direktörlük serüveninden bahseden Avcı, “Çok yıprandığım, kahrolduğum bir dönemdi. Çok sorguladım yaptığım işi. Dünyanın en zor işini yapıyormuşum gibi hissettiğim anlar oldu. Ama şimdi ailelerini bırakıp hastaneye giden, gecesini gündüzüne katıp canla başla çalışan sağlık çalışanlarını görüyorum ve inanın utanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kayserispor maçında kariyerinin unutulmaz anlarından birini yaşadığını vurgulayan Avcı, “Çok sevdiğim bir şeyi, yaşadığım tüm zorluklara rağmen, kendi doğrularım çerçevesinde, en iyi şekilde yapmak için çok büyük bir çaba gösteriyordum. Kayserispor maçının ardından kariyerimin en değerli ve unutulmaz anını yaşamam ile eşyalarımı toplayıp tesislerden ayrılmam arasında sadece birkaç hafta var. Övgü de yergi de kişisel olarak algılanmaması gereken şeyler. İnsanların sizi övmesi başarılı olduğunuzun, yermesi başarısız olduğunuzun tek başına kanıtı değil.” dedi.

Gözümüzde fazla büyütüyoruz

Futbolu gözümüzde fazla büyüttüğümüze değinen Avcı, “Futbolu fazla gözümüzden büyütüyoruz. Bunun sevmekle alakası yok. Benim kadar sevenini zor bulursunuz. Kastettiğim şey bu değil. Futbolun bir eğlence unsuru olduğunu, bizim de eğlence sektöründe iş yaptığımızı aklımızdan çıkarmamamız lazım. Bunu ölüm kalım meselesi haline getirmeye gerek yok.”

Sergen Hoca’nın başarılı olmasını isterim

Kendisinden sonra göreve gelen Sergen Yalçın‘ı değerlendiren Avcı, “Ben mutlu çalışma ortamlarının sihrine inanırım. Ama bazen olmaz. O süreçten kendi adıma çıkaracağım sonuçlar elbet var. Ama “Keşke devam etseydim, farklı olurdu” bu sonuçlardan biri değil. Sergen Hoca şu anda, hem kendisinin çok istediği hem kendisinin çok istendiği bir yerde. Başarılı olmasını çok isterim. Sonuçta bundan kazanan Türk futbolu olur.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.