haberkartali.net

Avcı: ”İştahı ve arzuyu beceriyle birleştiremedik”

19 Ekim 2019 - 22:49
Abdullah Avcı, maç sonrasında yayıncı kuruluşa verdiği röportajda iştahlı olduklarını ancak bunun kazanmaya yetmediğini söyledi.

Süper Lig’in sekizinci haftasında deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş‘ın antrenörü Abdullah Avcı karşılaşmayı beIN Sports’a verdiği röportajda değerlendirdi.

Geçen haftaki saha parselasyonu üzerinden gittikleri vurgulayan Avcı ”Oyuncularımın iştahları ve kazanma istekleri için bir şey söyleyemem ancak arzuyu ve kazanma isteğini beceriyle birleştiremedik. Rakip savunmayı aşabilmek için oyuna çok genişlik vermek lazım. Zaman zaman bunu yaptık, zaman zaman da oyunu çok sıkıştırdık. Beşiktaş’ın bu tarz maçları kazanması lazım.” şeklinde konuştu.

İki kez üst üste aynı kadroyla sahaya çıkamadıklarından yakınan Avcı ”Mevkiler ve futbolcular sürekli değişmek durumunda kalıyor. Eksiklerle ilgili kafamda bir sürü problem var ancak Beşiktaş iseniz bu tür sorunlara rağmen de kazanmanız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Avcı, Burak Yılmaz’ın sakatlığı hakkında ise “Burak’ın maç sabahı da sakatlığı vardı ancak kendisi bugün fedakarlık yaparak takıma katkı vermek istedi. Yarın sabah, detaylı olarak durumunu öğreneceğiz” diye konuştu.

 

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.