haberkartali.net

Avcı: “Konyaspor’a karşı oynamak her zaman zordur”

23 Kasım 2019 - 22:49
Süper Lig'in on ikinci haftasında Konyaspor'u 1-0 ile geçen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Abdullah Avcı, çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Konyaspor’u 1-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Oyuna geç katıldıklarından yakınan Abdullah Avcı, “Konyaspor ligimizin en sistemli ve disiplin takımlarından biri. Onlara karşı oynamak zor, bugün kazanmamız bu açıdan önemliydi. İlk 20-25 dakikada Konyaspor oyuna çok fazla hakim oldu, nitekim sonucunda ofsayt da olsa gol yedik. Bu sağlıklı bir durum değil, oyuna daha erken girmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Takım oyununda eksikler olduğunu ancak galibiyet alarak bunları aşacaklarına değinen Avcı, “Konyaspor’a karşı merkezi kullanamazsınız. Ya baskı yaparak ya kanatları kullanarak ya da rakibin hatasını kollayarak gol bulabilirsiniz. Bunu ikinci yarı itibarıyla denedik ve pozisyon da vermedik. Oyunumuzda şu an da sıkıntılar var ancak kazanarak bu süreci hızlandıracağız ve gelişerek devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Eleştiri oklarının hedefi olan Adem Ljajic‘e destek çıkan deneyimli teknik adam, “Adem, bizim oyunumuzda atak yönünü değiştirme ve oyunu yönlendirme konusunda çok önemli işler yaptı bugün. Onu her zaman gol – asist sayıları ile değerlendiriyoruz ancak onun öncesinde çok daha önemli katkıları var.” dedi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.