haberkartali.net

Avcı: “Taraftar böyle oldukça biz de böyle oynarız”

27 Ekim 2019 - 21:46
Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında kazanılan Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında kazanılan Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray galibiyetiyle yenilendiklerini vurgulayan Avcı, “Formayı kimin giydiği önemli değil. Bugün, birlikte hareket eden ve el ele vermiş bir takım gördük. Saha içinde farklı organizasyonlar deneyen ve rakipten 7 km fazla koşan bir takımız. Yeni yönetime de teşekkür ediyorum, saha dışındaki sorunları çözüyorlar. Beşiktaş mutlaka yarışın içinde olacaktır. Bugün ilk defa oynayan oyuncular vardı. Sene başından beri yaşadığımız olumsuzluklara rağmen bugün güzel bir gün. Hayat her gün yenileniyor ve bugün bizi de yeniledi. Bu taraftar böyle oldukça biz de böyle olacağız.” dedi.

Deneyimli teknik adam, Gökhan Gönül‘ün tekrar kadroda yer bulmasının sorulması üzerine, “Gökhan’ın oynamasına sabah karar verdik. Bugün oynamayı, mücadele etmeyi çok istedi ancak son bölümde kramp oldu. Bu nedenle Necip oyuna girdi. Umut bugün ilk defa ilk on bir oynadı. Algısı yüksek ve kendini geliştirmeye açık bir oyuncu. Beşiktaş sahaya kimle çıkarsa çıksın, bu iştahla çıktığı sürece her maçı kazanır.” ifadelerini kullandı.

Maç öncesinde, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile selamlaşmaması hatırlatılan Avcı, “Geçen sene orada nasıl karşılandıysam, ben de onları öyle karşıladım.” dedi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.