haberkartali.net

Avcı: “Taraftarlarımız bizim için önemli”

29 Kasım 2019 - 0:05
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kazanılan Bratislava maçının ardından taraftarlardan Kayserispor maçı için destek istedi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin beşinci haftasında Vodafone Park’ta Slovan Bratislava’yı 2-1 mağlup etti ve gruptaki ilk puanlarını aldı.

Siyah beyazlıların teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorusunu yanıtladı.

“Oyuncuyu maç bittikten sonra eleştirsinler”

Tecrübeli teknik adam, taraftarlardan Oğuzhan Özyakup için anlayış isterken “Oğuzhan’ın performansını kendisi de, biz de tartışıyoruz. Taraftar eleştiri yapacak, lütfen, rica ediyorum eleştiriyi bana yapsınlar. Oyuncuyu maç bittikten sonra eleştirsinler. Oyuncuyu kaybetmek kolay, kazanmak için yolumuza devam etmemiz gerek.” ifadelerini kullandı.

“Hakemlerimize sahip çıkalım”

Karşılaşmanın Arnavut hakemi Enea Jorgji’yi eleştiren Abdullah Avcı, “Ben hakemler hakkında konuşan bir adam değilim, Avrupa’da 2 sarı kart gördüm. Türkiye’de bütün takımlar hakemler üzerinden nasıl kaybettiklerini anlatırlar, hakemlerimize daha çok sahip çıkalım.” şeklinde konuştu.

“Necip, Quaresma’dan kapmıştır”

Necip Uysal‘ın etkili performansına da değinen Avcı, “Necip Uysal, Quaresma ile arkalı önlü oynadı, vardır kaptıkları. Sağ bek, stoper, orta saha oynadı, antrenman temposu aynı devam etti. Seyircimizin desteği çok mutlu etti. Bu çocuklar iyi niyetle uğraşıyorlar.” dedi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.