haberkartali.net

Avcı yol haritasını belirledi

26 Eylül 2019 - 12:45
Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın istifasının yankıları sürerken teknik direktör Abdullah Avcı'nın da görevi bırakacağı konuşulmuştu. Tecrübeli çalıştırıcı bu konudaki yol haritasını belirledi.

Başakşehir’den ayrılıp sezon başında Kartal’ın başına geçen Avcı, lige ve Avrupa’ya kötü bir başlangıç yaparken Orman’ın ani istifa kararıyla da bir şok daha yaşadı. Kararı öğrendikten sonra kendisinin de istifasını vereceği yönünde dedikodular çıkan Avcı’nın tüm yaşananlara rağmen Trabzonspor maçına odaklandığı kaydedildi. Futbolcuların da dikkatinin saha içinde kalmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, hafta boyunca yönetimde yaşanan krizin takıma yansımaması için çaba gösterecek.

Yeni yönetimi bekleyecek

Yönetimde yaşanabilecek olası değişim halinde tecrübeli hocanın da planını belirlediği kaydedildi. 56 yaşındaki çalıştırıcı, olağanüstü kongreye kadar takımının başında kalmaya devam edecek. Kurt hoca, seçimin ardından yeni yönetimin önünü açmak için istifasını verecek. Eğer Beşiktaş‘ta yeni yönetim Avcı ile devam etmek isterse istifa değerlendirmeye alınmayacak. Yeni yönetimin istememesi halinde ise Avcı dönemi sona erecek.

Haber Kaynağı: Habertürk

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.