haberkartali.net

Abdullah Avcı’dan futbolculara: “Sahaya odaklanın”

28 Eylül 2019 - 10:19
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, seçim gündemi nedeniyle kafaları karışık olan oyuncularını “Trabzon’da çok zor bir maçımız var, sadece derbiye odaklanın” diye uyardı.

Beşiktaş‘ta alınan olağanüstü seçim kararı futbol takımını da etkilemiş görünüyor.

Yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlıların teknik patronu Abdullah Avcı da bu konunun saha içini etkilememesi için büyük bir uğraş veriyor. Futbolcuların seçim olayları nedeniyle Derbi maçına konsantre olmakta zorlandıklarını gözlemleyen tecrübeli teknik adamın, bu konuda oyuncularını tatlı sert bir dille uyardığı öğrenildi. Abdullah Avcı’nın oyuncularıyla yaptığı kısa görüşmede şu ifadeleri kullandığı ifade edildi: “Hem lige hem Avrupa’ya kötü başladık. Trabzonspor ile çok zorlu bir 90 dakika bizi bekliyor. Üstelik bu maçı rakibimizin evinde oynayacağız. Diğer ezeli rakiplerimizin birbirleriyle oynayacağı bu haftada Trabzon’dan galibiyetle dönersek çok büyük avantaj sağlarız. Sadece ve sadece derbiye odaklanan, seçim sizin işiniz değil.”

Kartal bugün uçacak

Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürdü. Dün sabah taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren siyah-beyazlılar, tam sahada oynanan çift kale maç ve şut çalışmasıyla günü tamamlandı. Tedavisine devam edilen Ruiz idmana katılmadı. Siyah-beyazlılar hazırlıklarını bu sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve ardından derbi karşılaşması için özel uçakla Trabzon’a gidecek.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.