haberkartali.net

Avrupa derbisi: Beşiktaş – Fenerbahçe

19 Temmuz 2020 - 10:28
Bu akşamki derbide kazanan taraf, bitime 1 hafta kala 3 puandan daha fazlasını elde edecek. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi biletini bırakmamak için Fenerbahçe ise Avrupa Ligi iddiasını son karşılaşmaya taşımaya çalışacak.

Süper Lig’de artık sona doğru yaklaşılırken, bitime 2 hafta kala herkesin gözü Beşiktaş-Fenerbahçe arasındaki kapışmada olacak. Dev derbide kazanan taraf, 3 puandan çok daha fazlasını almış olacak. Ev sahibi Kara Kartal ve konuk Kanarya’nın bu maç öncesi şampiyonluk hedefi yok ama ikisinin de Avrupa Kupaları adına farklı rotaları bulunuyor. Ligde 56 puanla üçüncü Sivasspor’un 1 puan gerisinde yer alan Beşiktaş, Fener karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak, Şampiyonlar Ligi bileti umudunu son haftaya taşımak istiyor. Bir yandan Sivas’ın puan kaybetmesini de bekleyen teknik direktör Sergen Yalçın’ın öğrencilerinin, Trabzonspor’un CAS’taki duruşmasından rakibinin aleyhine bir karar çıkması durumunda, Devler Ligi’ne gitmek için üçüncü olması yetecek.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.