haberkartali.net

Balotelli ekonomiye uygun değil

31 Aralık 2019 - 10:01
Siyah-beyazlı yönetim, ‘gerçeklerden’ kopmadan transfer yapacak. Hedef genç ve yetenekli isimleri kadroya katarak geleceğin Beşiktaş'ını kurmak.

Beşiktaş’ın da gündemine gelen Mario Balotelli için siyahbeyazlı yönetim, çok farklı düşünüyor. İtalyan ekibi Brescia’dan ayrılmak isteyen dünyaca ünlü golcünün adı Beşiktaş ile anılırken yönetimin ise gelecek planları başka… Yıllık 1.5 milyon Euro alan 29 yaşındaki oyuncunun bonusları ile kazancı 4 milyon Euro’yu aşarken yönetim ise ekonomik gerçeklerden sapmayı düşünmüyor.

Genç oyuncular listede

Siyah-beyazlı yönetimden konuyla ilgili olarak, “Mario Balotelli gündemimizde yok. Doğru maliyetle, fayda alabileceğimiz oyunculara yöneleceğiz” açıklaması geldi. Devre arasında en az iki takviye yapmayı hedefleyen yönetim maliyeti konusuna büyük önem veriyor. Ayrıca gelecek yılların ekibini yaratmak adına yurt içinde ve yurt dışında genç ve potansiyeli olan isimler üzerinde yoğunlaşıldı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.