haberkartali.net

Balotelli transferinde imza bekleniyor

11 Ağustos 2020 - 7:57
Beşiktaş, İtalyan golcü Mario Balotelli ile yapılan pazarlıklarda büyük aşama kaydederken artık imza bekleniyor.

Yeni sezonda hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Süper Lig’de büyük hedefleri bulunan Siyah- Beyazlılar, forvet transferinde gaza bastı. Burak Yılmaz’ın ayrılığı sonrasında hücum hattını 2 isimle güçlendirmek için çalışmalara başlayan yönetim, Aytemiz Alanyasporlu golcü Papiss Cisse’yle prensip anlaşmasına varmıştı.

35 yaşındaki golcünün ardından rotasını İtalya’ya çeviren Kara Kartal, Serie A ekibi Brescia’nın yıldız golcüsü Mario Balotelli için artık geri sayımda. 29 yaşındaki 1,89’luk forvetle yapılan görüşmelerde son olarak 2 milyon avrouk maaş teklifinde bulunan yönetim, tecrübeli isimden olumlu geri dönüş aldı. Tarafların, son pürüzleri gidermesinin ardından Balotelli’nin Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

“Balotelli transferinde imza bekleniyor” için bir cevap

  1. Melih dedi ki:

    mükemmel bir transfer. bu arada bizi duhuliye gibi bir dedikodu sitesinden kurtarıp birinci sınıf habercilikle tanıştırdığınız için yürekten teşekkürler.

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: