haberkartali.net

Başakşehir maçı hazırlıkları tamamlandı

13 Şubat 2020 - 19:52
Süper Lig'in 22. haftasında yarın Başakşehir'e konuk olacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenman ile tamamladı.

Beşiktaş, Süper Lig’in 22. haftasında yarın Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile tamamladı ve kampa girdi.

Siyah beyazlı kulübün resmi sitesi üzerinden yaptıkları açıklamada:

“Basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana tedavisine devam edilen ve bireysel çalışan Dorukhan Toköz katılmadı.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı uygulamalar yapıldı. İdman, tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaşımız, yarın (14 Şubat) saat 20.00’de M. Başakşehir ile deplasmanda Süper Lig maçı oynayacak.” ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.