haberkartali.net

“Beni neden göndermek istiyorsunuz?”

01 Ağustos 2020 - 9:32
Beşiktaş'ın yılsız ismi Domagoj Vida yönetime ayrılmak istemediğini iletti.

Beşikteş’ta değişmeyen gündem maddesi takım bütçesi. Maaş yükünü 30-35 milyon Euro’ya indirmek isteyen siyah-beyazlı yönetimin elden çıkarmak istediği isimlerden biri de Domagoj Vida. Hırvat savunma oyuncusu ilk 11’in gediklisi ve attığı gollerle takıma büyük katkı veriyor ancak bonuslarla birlikte yıllık 4 milyon Euro’yu bulan maliyeti yönetimin belini büküyor.

Vida ise hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili yöneticilerle görüşüp sitem etti. Başarılı stoper, “Beni neden göndermek istiyorsunuz?” dedi ve şöyle devam etti: “Ben Fenerbahçe 1 milyon avro fazla önermesine rağmen o dönem Beşiktaş’ı tercih ettim. Söz verdim ve bunu da tuttum. Ben Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyorum. İstanbul’u da çok seviyorum. Yüzde 50 olmasa da makul bir oranda indirimi kabul ediyorum. Neden benim hakkımda transfer haberleri çıkıyor, anlamış değilim.”

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.