haberkartali.net

Bernard Mensah transferi çıkmaza girdi

29 Haziran 2020 - 9:50
Siyah-Beyazlılar'ın takas formülüyle kadrosuna katmayı planladığı Kayserispor formasını giyen Bernard Mensah’ta şok bir gerçek ortaya çıktı.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın talebi doğrultusunda takımı güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Siyah-Beyazlılar, uzun süredir takip ettikleri Bernard Mensah’tan istediğini alamadı.

25 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu için Kayserispor’un kapısını, ‘takasta oyuncu kullanarak bu transferi bitirelim’ önerisiyle çalan Beşiktaş, hiç beklemediği bir yanıtla karşılaştı. Sezon başında İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’le 3.6 milyon avroya anlaşıp yetenekli futbolcunun bonservisini alan Sarı-Kırmızılılar’ın, bu bedeli ödemeyemediği öğrenildi.

Bundan dolayı sezon sonunda hukuki olarak Atletico’yla sıkıntı yaşama durumu ortaya çıkan Kayserispor, tecrübeli ismi borcuyla beraber gönderme kararı aldı.

Ayrıca gelir de elde etmek istiyor

Kayserispor Yönetimi’nin hem Mensah’ın borcundan kurtulup hem de az da olsa oyuncunun başka takıma transferinden bonservis bedeli elde etmeyi planladığı bildirildi. Bu gelişmeyle birlikte Kayseri’nin, Mensah’a talip olacak bir kulüpten 4 milyon ile 4.5 milyon Euro arası bir talepte bulunduğu kaydedildi. Beşiktaş’ın ise bu bedeli ödemeye olumlu bakmaması sebebiyle Kayseri’nin şimdiden başka bir talip kulüp arayışı içinde olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

“Bernard Mensah transferi çıkmaza girdi” için bir cevap

  1. ugur dedi ki:

    4 milyon mu??? hiç uğraşmadan hayırlı işler diyerek kalkalım masadan

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: